Geplaatst op apr 2, 2013

Gender en seksualiteit, het bepaalt ons allemaal. DIEP laat je kennis maken met onontdekte werelden en ondergrondse bloemen die het zonlicht te weinig zien. DIEP is voor degenen die net hun eerste stappen zetten, gebaande wegen hebben bewandeld of al van het pad zijn afgeweken. Ieder jaar weer.

De wortels van DIEP zetten zich vast in de Utrechtse aarde. Ze vormen een stevig en steeds vertakkend netwerk. Uit deze gewortelde basis groeit jaarlijks een eigenzinnig vernieuwend festival waarin we met de organisatie, deelnemers en bezoekers de aarde omploegen. We kijken over de schutting bij de buren en vinden daar inspiratie, verassende ideeën en spannende samenwerkingen.

DIEP durft kwetsbaar te zijn. Door bij te dragen en te delen, in plaats van alleen te consumeren. We laten onszelf zien, om contact te maken en zo een gemeenschap te bouwen. Waar je de kans krijgt iemand te ontmoeten die je een andere visie op de wereld laat zien. Tegelijkertijd is het een plek waar je beschut kan zijn en je thuis kan voelen bij gelijkgestemden.

DIEP is voor iedereen met interesse in seksualiteit in al haar facetten. Van newbie tot doorgewinterde feminist slut. Van trans* tot nieuwsgierige student. Meisjes die jongens lijken, vrouwelijke mannen, mannelijke mannen, vrouwen die op vrouwen vallen en alles wat daartussen, daarbuiten of daarbij past: DIEP laat je altijd iets nieuws ontdekken.

Onze waarden: nieuwsgierig, vooruitstrevend, open-minded, niet veroordelen (maar ook niet zonder mening), eigenwijs, DIY, verbindend, inclusief, sex positive, toegankelijk.

Zonder deze waarden gaat DIEP niet diep.